Alkmaar, 7 november 2012. Er lijkt geen einde te komen aan het enorme succes van zijn onemanshow 'Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus.' De show is gebaseerd op de gelijknamige beststeller van relatietherapeut John Gray, waarin deze zich afvraagt of uiteenlopende schepsels als mannen en vrouwen elkaar ooit zullen begrijpen. In drie seizoenen is Huub Stapels hit uitgegroeid tot een fenomeen waar je geweest moet zijn. Voor iedereen die nog steeds geen kaartje heeft kunnen bemachtigen is er goed nieuws: Huub Stapel speelt nog 30 extra voorstellingen in het land. Ook in Theater De Vest is hij nog 1 keer te zien op donderdag 28 maart 2013.

Liefdesgoeroe Stapel vond de juiste toon voor een theaterversie en speelde sinds november 2009 al voor meer dan 200.000 mannen en vrouwen. Dus gaat de acteur onverdroten voort om u wegwijs te maken in de kronkels van de andere sekse. Want ook al komen mannen van Mars en vrouwen van Venus, met wat meer humor en relativeringsvermogen kunnen ze op planeet Aarde prima met elkaar uit de voeten.

Toegangskaarten voor 'Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus' kunnen worden gereserveerd via de kassa van Theater de Vest, telefonisch, of via de website.

 

 
Pin It