Alkmaar, 7 november 2012. Helaas mocht het niet zo zijn. De eerste overwinning in de nieuwe shirts van Wind laat voor de B-meisjes van Alvoco nog even op zich wachten. In een spannende wedstrijd moesten ze uiteindelijk hun meerdere erkennen in Madjoe uit Enkhuizen. Wind B.V. uit Alkmaar is een scheepvaartbedrijf gespecialiseerd in het wereldwijde transport van projectladingen en zeekabels. Robbert van Diepen, vader van speelster Aniek van Diepen, had het bedrijf bereid gevonden de nieuwe shirts van de Alvoco-meiden te sponsoren.

Het team begon uitermate geconcentreerd tegen het altijd lastige Madjoe. De eerste set viel dan ook eenvoudig in handen van de Alkmaarse meisjes: 25 – 11. Maar toen kwam er een ommekeer in de wedstrijd. Alvoco verloor vat op het spel en moest lijdzaam toezien hoe de meiden uit Enkhuizen in drie spannende sets de winst naar zich toe trokken (22-25, 20-25 en 18-25). Maar het seizoen is nog jong, dus de shirts komen nog vaak genoeg uit de kast.

 

20121107 Alvoco_MD1-Wind

 

Pin It
Bekeken: 1384x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/