Alkmaar, 16 augustus 2012.  Een 43-jarige man uit België is dinsdagavond rond 23.30 uur beroofd van zijn auto. Het slachtoffer werd in het internetcafé op het Stationsplein aangesproken door vier mannen. Zij vroegen de man hen naar de camping te brengen. De man wilde hen wel helpen. Ze stapten in de auto van de Belg en reden naar de camping toe. Hier stapten de mannen uit, waarbij een van hen bij de Belgische man kwam staan. Hij werd met een mes bedreigd en moest zijn autopapieren afgeven. Nadat hij deze had overhandigd reden de mannen weg in zijn auto. Het slachtoffer wist een taxi te regelen die hem naar het station in Alkmaar bracht. Terug in Alkmaar is hij naar de politie gegaan. Op dit moment is nog onbekend welke camping het is geweest, waar hij de mannen heen heeft gebracht.
De politie is voor haar onderzoek op zoek naar getuigen die hebben gezien dat het slachtoffer aan werd gesproken door de mannen in het internetcafé of die de bedreiging bij de camping hebben gezien. Ook andere informatie die belangrijk kan zijn wil de politie graag hebben. Deze mensen worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Alkmaar op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Pin It
Bekeken: 1338x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/