Alkmaar, 14 augustus 2012. Wat het eerste team net niet lukte, lukte Jong AZ maandagavond wel: winst op Ajax. De eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen is op Sportcomplex ’t Lood door de Alkmaarders met 2-1 afgesloten. Er was heel wat publiek op de wedstrijd afgekomen en daar waren een aantal bekende gezichten tussen te vinden, zoals die van Earnest Stewart, Marc Overmars, Frank de Boer en Gertjan Verbeek. Het bleek een wedstrijd te zijn die de moeite van het bekijken zeker waard was, de spelers lieten zien echt weer aan de slag te willen.

Het duurde een half uurtje, maar toen lag de bal voor de eerste keer in het net.  Giliano Wijnaldum wist Steven Berghuis te vinden en die verschalkte met een laag schot de Amsterdamse doelman: 1-0. Daarna ging het spel heen en weer en waren er, hoewel Jong AZ iets meer het initiatief had, voor beide ploegen mooie kansen. Na de rust leken de Amsterdammers een antwoord op het Alkmaarse spel te hebben gevonden. Dat leverde uiteindelijk de gelijkmaker op, oud Jong AZ speler Van Kessel schoot strak en zeker in: 1-1. Ruud Boymans wist uiteindelijk wel raad met een voorzet van Mikhail Rosheuvel en de bal verdween in de kruising: 2-1. Sportfotograaf Peter Heins was getuige en legde de overwinning voor ons vast.

 

Pin It
Bekeken: 1520x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/