Het Bewoners Aanspreekpunt Schiphol (BAS) heeft haar eerste editie van het clustergerichte jaaroverzicht gepubliceerd. Dit jaaroverzicht van meldingen loopt van 1 november 2014 tot en met 31 oktober 2015 en toont een toename aan meldingen in de hele regio, vergeleken met het jaar ervoor.

Dit heeft te maken met het feit dat vliegtuigen steeds noordelijker van boven de Noordzee op de Polderbaan aanvliegen. De baan is veel gebruikt omdat de wind vooral uit het zuiden kwam. Er wordt tegen de wind in aangevlogen. Daarnaast is het aantal vluchten tussen 23:00 en 07:00 uur toegenomen.

In Alkmaar werd in derde kwartaal het meeste melding (85x keer) gedaan van overlast. Het zwaartepunt voor een bepaalde tijdsduur (nachtelijke uren) lag in het eerste kwartaal met 136 meldingen.

Dit is echter niets vergeleken met Oterleek. Hier werden respectievelijk 1027, 1033, 954 en 1543 meldingen gedaan, al waren er bijna geen periodieke meldingen. Heiloo deed hier weinig voor onder in de laatste twee kwartalen, maar hier kwamen nog 720, 313, 749 en 744 periodieke meldingen bovenop. In Castricum was het rustig totaan het vierde kwartaal. Toen was het compleet mis met 10.383 meldingen.

Pin It
Bekeken: 3533x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/