Het jaar 2016 is het Herman Brood-jaar. Vijftien jaar na het overlijden van zijn vriend schrijft Bart Chabot, in samenwerking met Xandra Brood, een liefdevol muzikaal portret: ‘Chez Brood’. De muziektheaterproductie, met een hoofdrol voor Stefan Rokebrand en een strakke liveband onder leiding van Jan Rot, is op vrijdag 4 maart in TAQA Theater De Vest te zien.  

De voorstelling ‘Chez Brood’ is een portret waarin precaire onderwerpen niet worden gemeden. Naast junk en rebel leert het publiek Herman ook kennen als vader en echtgenoot. Bart Chabot: “Herman wilde ooit nog een solovoorstelling maken. Die show zou ‘Chez Brood’ gaan heten. Na Hazes en Shaffy werd het de hoogste tijd voor een meeslepend document over Herman. Want dat heeft hij verdiend.”

Naast Herman zelf zijn ook een aantal belangrijke personen om hem heen te zien: zijn vrouw, zijn moeder en zijn goede vrienden Jules, gespeeld door Tibor Lukács, en Bart, gespeeld door Owen Schumacher. De voorstelling is geregisseerd door Victor Löw.

Bostheaterproducties is daarnaast op zoek naar verhalen over Herman Brood. Mensen die een mooi verhalen over hem hebben voor 1 januari 2016 sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De beste verhalen worden beloond met exclusieve meetings rondom de voorstelling ‘Chez Brood’.

Tijdens de presentatie van ‘Chez Brood’ wordt een nieuwe single van Brood gepresenteerd, ‘When I Get Home’. De muziektheatervoorstelling ‘Chez Brood’ is op vrijdag 4 maart in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 37,50  en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, 072- 548 99 99. (foto: Anton Corbijn)

 

Pin It
Bekeken: 4070x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/