Alkmaar, 01 januari 2012. In Alkmaar zijn tijdens de jaarwisseling tussen 22.30 uur en 6.30 uur een aantal aanhoudingen verricht: Een 27-jarige Alkmaarder werd aangehouden nadat hij om 1.30 uur vier verkeersborden en een prullenbak aan het Hofplein in Alkmaar had laten ontploffen met vuurwerk. Tijdens zijn aanhouding had hij nog een vuurwerkbom bij zich. Om 2.15 uur is een 16-jarige jongen uit Bergen aangehouden nadat hij vuurwerk naar een de politie had gegooid aan de Jonkstraat in Alkmaar. Een 45-jarige automobilist uit Rijswijk is niet aangehouden, maar is wel zijn rijbewijs kwijtgeraakt na het rijden onder invloed over de Heilooer Tolweg. De man werd daar rond 4.15 uur gecontroleerd en blies 605 ug/l.

Overigens nam niet iedereen vrij, het inbrekersgilde was gewoon aan het 'werk': Tijdens de jaarwisseling is er ingebroken in een woning aan de Beijaertstraat in Alkmaar. De inbrekers zijn binnengekomen door een raam te forceren. Het is nog onbekend wat vermist wordt uit de woning. Ook is er ingebroken in een woning aan de Wilgenlaan in Oudorp. De achterdeur is opengebroken door de inbrekers. Ook hier is nog onbekend wat vermist wordt.

Pin It
Bekeken: 1822x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/