De gemeenteraad van Alkmaar heeft bijna unaniem ingestemd met het particuliere initiatief om in het nog aan te leggen natuurpark Geestmerloo een natuurbegraafplaats te realiseren. Dat meldt het NHD. Leefbaar Alkmaar was de enige partij die tegenstemde.

Leefbaar Alkmaar-fractievoorzitter Maya Bolte vond dat een natuurbegraafplaats niet thuishoort in bewoond gebied. Raadslid Peter van Diepen van D66 gaf toe dat er binnen Koedijk en Daalmeer zowel voor- als tegenstanders zijn, maar wat voor D66 het zwaarste weegt is dat er “juist afstand wordt gehouden tot de woonwijk”. In het plan voor de natuurbegraafplaats staat dat er honderd meter polder moet liggen tussen de woonwijk en de begraafplaats.

Pin It
Bekeken: 4028x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/