Vanwege de Wmo heeft gemeente Alkmaar een Wmo-loket voor het indiceren van de hulpvragen. Binnen zes weken na het indienen van een aanvraag moet volgens de wet een gesprek plaatsvinden tussen een medewerker en de aanvrager, en moet de aanvrager hiervan een schriftelijk rapport ontvangen inclusief indicatiebesluit.

Het CDA Alkmaar vernam echter dat deze procedure niet goed verloopt en dat er zelfs mensen zijn die in juli vanuit de gemeente een brief hebben ontvangen over een ‘kennismakingsgesprek’, waarna het stil bleef.

Het fractie van het CDA vraagt het college van Alkmaar of de portefeuillehouder, wethouder Anjo van de Ven, op de hoogte van het feit dat de indicatieprocedure van zes weken niet wordt gehaald en waarom die tijdslimiet niet gehaald wordt.

Ook vraag de fractie wat voor wijzigingen Van de Ven zou willen doorvoeren om die termijn wél te halen en wanneer zij denkt dat deze het gewenste effect zullen hebben,

Pin It
Bekeken: 3948x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/