André Kuipers is een van de weinige mensen op aarde die uit eigen ervaring kan vertellen hoe het is om in de ruimte te leven en te werken. Vorig seizoen was een uitverkochte grote zaal getuige van zijn unieke theaterlezing, waarin hij het publiek meeneemt door het heelal. Voor wie dit heeft gemist is er een nieuwe kans: op zondag 31 januari staat hij opnieuw in De Vest.

In de theaterlezing van André Kuipers blijft niets onbehandeld. Aan de hand van vele video’s en foto’s wordt het publiek meegenomen op een magische reis door ons heelal, het ISS en de wetenschap en krijgt men alles te zien hoe het is om astronaut te worden en te zijn.

Na jaren van intensieve training in Amerika, Rusland, Canada, Duitsland en Japan werd André, samen met een Russische en Amerikaanse collega, op 21 december 2011 voor de tweede keer gelanceerd voor een verblijf op het International Space Station (ISS). André landde op 1 juli 2012 in Kazachstan weer op aardse bodem. De lezing over zijn ervaringen zit vol humor, verbazing en interessante feiten.

De theaterlezing is op zondag 31 januari om 14.30 uur. Toegangskaarten kosten € 27,50 (kind € 17,50). Reserveren kan via Taqatheaterdevest.nl of via de kassa. (foto: Speakers Academy - Walter Kallenbach)

Pin It