De politie heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van een mogelijke vergeldingsactie op de Laan van Bath.

Twee mannen kwamen woensdagavond om 17:15 uur met geweld de woning van een 49-jarige man binnen. Het slachtoffer werd geslagen en er ontstond een worsteling. Hij wist zich te bevrijden en riep om hulp. Daarna renden de daders de deur uit. Volgens een getuige zijn ze er vandoor gegaan in een blauwe auto.

De auto stond geparkeerd op de Schoklandstraat met daarin een bestuurder. Dit doet vermoeden dat het om een geplande wraakactie gaat.

Eén invaller is ongeveer 1.70 m, licht getint en tussen de 22 en 26 jaar. Hij is mager, heeft kort zwart haar, een snorretje,  ringbaardje en bakkebaarden. Hij was donker gekleed.  De tweede dader is gezet, heeft zwart haar, is ongeveer 1.65 m en tussen de 25 en 30 jaar. Hij droeg een wit long sleeve shirt en een zwarte spijkerbroek. Beiden droegen ze zwarte sportschoenen.

Agenten hebben een buurtonderzoek verricht. Anderen die iets gezien hebben dat mogelijk met deze zaak te maken heeft worden verzocht de politie in Alkmaar te bellen (0900-8844). Wie liever anoniem blijft, kan melding maken via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Pin It
Bekeken: 3373x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/