De eerste week van februari 2016 lijkt nog ver weg, maar de Hersenstichting wil deze 20e editie een groot succes maken en is al op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om te collecteren, dus ook in de regio Alkmaar.

Vrijwel iedereen krijgt ooit te maken met een hersenaandoening zoals een beroerte, dementie, autisme, hersentumor, de ziekte van Parkinson of ADHD. Er komen per jaar 160.000 mensen met een hersenziekte bij. Bijna een half miljoen mensen kampen met blijvende ernstige gevolgen. De Hersenstichting zet alles op alles om zowel hersenen gezond te houden als hersenaandoeningen te genezen.

De Hersenstichting laat onderzoek doen, geeft voorlichting, voert vernieuwende projecten uit en werkt aan goede patiëntenzorg. Voor dit werk is natuurlijk veel geld nodig. De jaarlijkse collecte levert hier een mooie bijdrage aan.

Graag wil de stichting haar collecteteam vergroten met meer collectanten (al is het maar voor een paar uurtjes) en mensen die in de wijk collectes willen coördineren. Meer informatie op Hersenstichting.nl.

Pin It
Bekeken: 3750x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/