Zaterdag werd in Heiloo bij Dojo 't Loo de 2e ronde van de Hoofdklasse van de West-Friese-Judo-Competitie gehouden. Team Van der Kolk stond na de eerste ronde bovenaan met net iets meer matchpunten dan Judo Yushi uit Nieuw Vennep. Nu staat het team alleen op kop, maar met gemengde gevoelens.

De eerste ronde was direct tegen de grootste concurrent Judo Yushi. In het laagste gewicht startte Dylan van der Kolk zeer overtuigend met twee wazari's (halve punten) kort achter elkaar. Dit dankzij een beenhaak en een mooie schouderworp. Perry Boer won ook overtuigend met een wazari en een yuko. Yushi had geen bezetting in de -66 kg klasse en zo stond het 3-0 voor de Alkmaarders. Colin van der Kolk (-73 kg) won met een yuko en Timo de Jager (-81 kg) scoorde met een prachtige tiltechniek en ippon. Pim Hendriks (-90 kg) verloor zijn wedstrijd en Van der Kolk had geen zwaargewicht kunnen opstellen. Evengoed een prachtige overwinning met 5-2.

Judoclub Kodokan uit Purmerend kwam niet opdagen, dus dat was gratis volle winst. Tegen Judoclub Gietelink ging het mis. Coach Tom van der Kolk had zijn team op vier plekken gewijzigd. Normaal gesproken hadden zijn judoka's dit prima aangekund, maar het pakte verkeerd uit en er werd verloren met 4-3.

Team Van der Kolk blijft zowel bij de mannen als jongens bovenaan in de ranglijst, maar wel met een kleine bijsmaak na dit verlies.

Pin It
Bekeken: 3369x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/