Roeiers van ARZV waren de laatste weken zeer succesvol in Denemarken en Engeland. Anneloes Russell werd in Kopenhagen drie wereldkampioen bij de masters. Daarnaast won ARZV drie keer goud tijdens Monmouth Autumn Head of the River 2016 in Engeland.

Russell pakte goud met de Nederlandse Mix 8 en met vaste partner Yvonne Wolf uit Deventer in de Dubbel 2. Op de laatste dag kwam daar nog gemixt Dubbel 2 goud bij met Hans Jonkers van roeivereniging De Amstel.

Vorig weekend namen acht ARZV’ers deel aan de internationale wedstrijd in Monmouth. Hier won Russel in haar divisie in de skiff en de Dames 4+, samen met Hilde Hoving, Tineke Schoen, Marga Engel en stuurvrouw Marjon Vlug. Het team was superieur met 55 seconden voorsprong op nummer twee. Engel prolongeerde daarnaast haar divisie-titel in de skiff. Als snelste dame van de dag won ze ook de overall-award.

Deelname aan de roeiwedstrijd in Monmouth is vaste prik bij het jaarlijkse bezoek aan Minerva Rowing Club van zusterstad Bath. Tijdens het afscheidsdiner memoreerde Minerva-voorzitter Jane Giddins de inmiddels 30-jarige vriendschap. Zeker met "Brexit", is deze vriendschap belangrijker dan ooit, aldus Giddins. Er is nu al veel enthousiasme onder de Britse roeiers om volgend jaar in april een bezoek te brengen aan Alkmaar.

Foto's met Anneloes Russel en de Dames 4+ in Monmouth (fotografie: Marjon Vlug en Michiel Bouman)

Pin It
Bekeken: 4447x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/