Woensdag 19 oktober vindt in TAQA Theater De Vest het JeugdtheaterVestival plaats. Voor kinderen vanaf 4 jaar zijn binnen én buiten leuke voorstellingen te zien van Frontaal, Unieke Zaken, Peer, Orkater en Theatergroep Kwatta. Ook in de foyer valt van alles te beleven voor jong en oud.

Tijdens het JeugdtheaterVestival zijn er onder andere voorstellingen met hiphop, rock-‘n-roll, een ruimtereis en er zijn zelfs voorstellingen in een bus en in een trailer. In de foyer is er een grote toneelspeelplek waar kan worden gespeeld en getekend. Kinderen kunnen worden geschminkt, er zijn crêpes te eten en toptalenten van Artiance zorgen de hele middag voor gezellige muziek.

Het JeugdTheaterVestival duurt van 13.00 tot 17.00 uur; De Vest is vanaf 12.00 uur open. Een kaartje voor één van de voorstellingen geeft toegang tot alle verrassingen in de foyer. Toegangskaarten zijn te krijgen via taqatheaterdevest.nl of via de kassa.

Pin It
Bekeken: 2992x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/