Zondag 25 september vond er diplomazwemmen plaats in zwembad De Hout, een spannende dag voor Emma. De zenuwen bleken echter voor niets want ze slaagde met verve voor haar A-diploma. Daarmee werd ze precies het 1000e kindje dat dit jaar een zwemdiploma ontving. Naast haar zwemdiploma kreeg Emma van de Alkmaar Sport mascotte Freddy Fit ook bloemen en een leuk cadeau. Zij komt binnenkort met haar vriendinnen een feestje vieren in haar lesbad, zwembad De Hout.

Alkmaar Sport verzorgt zeven dagen per week zwemlessen waarbij kan worden gekozen uit één of twee lessen van 45 minuten per week en/of een privéles van 30 minuten. Wekelijks wordt les gegeven aan ruim 1600 kinderen uit de regio Alkmaar. Zaterdag en zondag hebben vele kinderen afgezommen voor A, B en C-diploma’s in De Hout waarna de teller zondag de 1000 diploma’s ruim overschreed. Zowel in zwembad De Hout als in zwembad Hoornse Vaart zijn lessen te volgen. Meer informatie: www.zwembaddehout.nl of www.hoornsevaart.nl.

 

Pin It
Bekeken: 3751x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/