De schipper die begin mei tot twee keer toe binnen 24 uur zijn boot had laten ronddrijven moet waarschijnlijk naar een inrichting. Dat heeft de officier van justitie geëist. Het zal voor de 36-jarige Alkmaarder Ronald S. de derde keer zijn dat hij een inrichting in moet.

Dinsdagavond 3 mei was er langs de Sluiskade in Broek op Langedijk een bootje aangetroffen met draaiende motor, maar zonder bestuurder. De bestuurder was eerder wel gezien in beschonken toestand door meerdere mensen. Omdat werd gevreesd dat hij in het water terecht was gekomen rukten onder andere een traumahelikopter en een duikteam uit, zonder resultaat. In de boot lagen meerdere lege drankflessen en een brief van een verslavingskliniek met een adres erop. Toen agenten dat adres bezochten bleek de man gewoon thuis. Hij werd aangehouden voor varen onder invloed, maar werd na verhoor weer vrijgelaten. 

Een dag later werd de man opnieuw aangehouden omdat zijn boot ronddreef in het kanaal bij de Westdijk in Heerhugowaard. De man was deze keer wel aan boord, maar opnieuw in dusdanig beschonken toestand dat hij niet in staat was om zijn boot te besturen. 

Bovendien was S. op 8 juni nog eens aangehouden vanwege betrokkenheid bij een inbraak aan het Spaarne in Heerhugowaard. De rechtbank doet 4 oktober uitspraak.

 

Pin It
Bekeken: 3603x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/