Justitie heeft een gevangenisstraf van vijf jaar geëist tegen de 33-jarige Enzo C., die op 9 juni een kennis dodelijk verwondde met messteken in de borst, linkerarm en rug. Ook zou hij een schadevergoeding van 10.000 euro aan het slachtoffer moeten betalen.

C. verklaarde dat hij ruzie had gehad met het slachtoffer. Ze hadden eerder al ruzie gehad waarbij C. zelf met de dood was bedreigd. Sindsdien voelde hij zich niet veilig en besloot hij een mes bij zich te dragen. Op de bewuste dag zou het slachtoffer C. hebben benaderd toen hij op de Laat liep en hem een duw hebben gegeven. C. stak hem daarop met zijn mes. Na zijn daad op 9 juni vluchtte C. per fiets. Later werd hij aangehouden door de politie op de Helderseweg. Op 4 oktober wordt er uitspraak gedaan.

Pin It
Bekeken: 3516x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/