De eigenaar van een nieuwe Mercedes AMG GT gaat het weekend in zonder zijn nieuwe, meer dan 150 duizend euro kostende bolide. Vrijdagmiddag klapte de bestuurder van de Mercedes op een Opel op de kruising Westtangent en Gerrit Rietveldweg in Heerhugowaard. De bestuurster van een Opel wilde vanaf de Westtangent afslaan de Gerrit Rietveldweg in, maar botste daarbij tegen de Mercedes met daarin twee inzittenden. 

Hoe de botsing heeft kunnen ontstaan is nog niet duidelijk maar omdat het verkeer op het kruispunt door verkeerslichten wordt geregeld lijkt het aannemelijk dat één van beide bestuurders een rood licht heeft genegeerd. Beide inzittenden van de Mercedes werden ter plaatse behandeld, de bestuurster van de Opel moest mee naar het ziekenhuis. Beide auto's raakten zwaar beschadigd en er lag een flinke plas olie op de weg.

Pin It
Bekeken: 4951x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/