Maandagochtend heeft de politie aan de Meerweg een man die met een mes zelfmoord dreigde te plegen om weten te praten.

De politie kreeg melding over een man die vanuit de bosjes bij de Meerweg stond te schreeuwen. De eerste agent trof een man met een mes in een landbouwaanhangwagen. De man stond op, zette het mes op zijn keel en gebaarde dat de agent weg moest gaan.

Communicatie bleek lastig door een taalbarrière, maar de motoragent kon de ogenschijnlijk serieuze en toch ook verwarde man op veilige afstand wat kalmeren. terwijl collega's buiten beeld bleven. Toen de man om een sigaret vroeg, nam een agent met sigaretten het over. Deze kreeg de man langzaamaan zo ver dat hij zijn mes weggooide en zijn spullen liet controleren. De agent stelt de man uiteindelijk voor een keuze: rustig meekomen of arrestatieteam. De man rookte zijn sigaret op en koos voor de eerste optie.

Voor de veiligheid van iedereen is de man geboeid afgevoerd. Medewerkers van de GGZ gingen later met hem in gesprek. Mogelijk gaat het om een asielzoeker uit het AZC aan de Picassolaan.

Pin It
Bekeken: 4257x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/