Tijdens het Zomer op het Plein-weekend van 30 en 31 juli staan twee kleinkunstoptredens, pure gospel en een optreden van Beans & Fatback op het programma. Op zaterdagavond verzorgen cabaretières Kiki Schippers en Kirsten van Teijn beiden een optreden van 40 minuten. Op zondagmiddag 31 juli klinkt de krachtige stem van de Amerikaanse zangeres Michelle David op het Canadaplein met ‘The Gospel Sessions’. Daarna is de bühne voor een energieke performance van de Nederlandse band Beans & Fatback.

Zomer op het Plein vindt plaats tot en met 7 augustus. Acht weekenden lang zijn er gratis toegankelijke optredens voor jong en oud op het Canadaplein in Alkmaar. Iedere zondag is de expositie ‘Circus DaDa’ van Compagnie Daad te zien. Deze is mede mogelijk gemaakt door het Taqa Cultuurfonds en het Victoriefonds. Het volledige programma is te lezen op www.zomerophetplein.nl.

Pin It
Bekeken: 3590x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/