De Alkmaarse gemeenteraad heeft een nieuw initiatief: Rondje Raad. Raadsleden gaan op bezoek in de wijk om laagdrempelig met inwoners te praten over wat er speelt in de buurt, over uitdagingen en kansen. Daalmeer/Koedijk heeft op 3 september van 12:00 tot 16:00 uurde primeur tijdens de Uitmarkt in De Rietschoot.

In iedere wijk zal minstens één bijeenkomst zijn per raadsperiode. Een gebiedsconsulent stelt het programma op. Jong en oud is welkom met ideeën en wensen, maar alleen luisteren kan natuurlijk ook. De raad hoopt daarmee op een grote opkomst. Via de lokale (sociale) media worden de bewoners geïnformeerd.

De Uitmarkt is gekozen voor de primeur vanwege de informele setting. De raad biedt bij Rondje Raad graag ‘het 1e rondje’ aan (koffie/thee/fris) en aan de kleintjes een lekker ijsje. Na Koedijk is Graft-De Rijp aan de beurt, naar verwachting in het najaar. Deze twee bijeenkomsten dienen als pilot.

Pin It
Bekeken: 4276x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/