Holland Media Combinatie, Rabobank Alkmaar e.o. en Prisma Advies Groep nodigen lokale ondernemers op maandag 6 juni uit het antwoord te ontdekken op de vraag hoe meer winst te maken, tijdens de nieuwe editie van het Pop-up Ondernemerscafé in Alkmaar.

Dit keer gaat de interactieve bijeenkomst over verhoging van rendement. In diverse programmaonderdelen gaan ondernemers met een deskundige op zoek naar goede manieren om de omzet te vergroten, bruto marge te verhogen en/of bedrijfskosten te verlagen. Veelzijdig en meervoudig ondernemer Pierre Koomen (Bukom Service BV. - Heerhugowaard) deelt zijn ervaringen. 

Vervolgens zijn er zes thema's met deskundigen, waaruit men er twee kan kiezen, waaronder kostenbeheersing, innovatie, aquisitie & sales en marketing. Afgesloten wordt met een plenaire sessie en een borrel.

Het ondernemerscafé is vrij toegankelijk, maar aanmelding is verplicht. De start is om 20.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en het einde om 23:00 uur. De locatie is bij HMC aan de Edisonweg 10. Meer informatie over de themasessies en het aanmelden via hollandmediacombinatie.nl/popup.

Pin It
Bekeken: 3248x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/