The International Cinema Technology Association (ICTA) heeft Vue Alkmaar uitgeroepen tot 's werelds beste nieuwbouw bioscoop in 2016. Een overweldigende meerderheid van ICTA-leden heeft voor de Alkmaarse bioscoop gestemd. De 'award ceremony' vindt 19 juni plaats in Barcelona. Directeur Ron Sterk en Chief Development Officer Gerrit Doorn nemen de prijs in ontvangst.

“We zijn ongelooflijk blij, vereerd en trots dat de leden van de ICTA, die dagelijks met innovatie en nieuwe technologieën bezig zijn, onze bioscoop hebben uitgekozen als beste van 2016," reageert Ron Sterk.

"Vue heeft grote ambities op het gebied van groei en innovatie," vervolgt de directeur. "We waren de eerste in Nederland met Atmos geluid, de eerste in Europa met laserprojectie en de eerste in de wereld met Dolby Cinema. Met al die kennis hebben we Vue Alkmaar gebouwd, een state-of-the-art bioscoop.”

Donderdag 26 mei is de grootse opening van het megacomplex op Overstad waar Vue Alkmaar, Flamingo Casino en het Filmhuis Alkmaar in gehuisvest zijn. Het historische stadshart wordt dan officieel verbonden met het nieuwe en eigentijdse uitgaanscentrum Overstad.

Pin It
Bekeken: 10562x
https://ee.itk.ac.id/data/