Zondagmiddag is op het verkeersplein Kooimeer in Alkmaar een motorrijder onderuit gegaan. De man heeft mogelijk een hersenschudding opgelopen.

Een van de andere motorrijders met wie hij reed verklaarde dat het slachtoffer niet hard reed en ten val kwam doordat hij uitgleed op een van de naden in het asfalt. Die naden waren door de regen van die dag glad geworden. Een geluk bij een ongeluk was dat hierdoor ook het andere verkeer voorzichtig reed.

De onfortuinlijke motorrijder is naar het ziekenhuis gebracht. Rijkswaterstaat doet onderzoek naar het wegdeel. Half maart had Rijkswaterstaat nog, na maanden van gesteggel, het wegdek van de rotonde vervangen zodat die juist veiliger zou worden voor motorrijders. Vanaf ongeveer oktober 2014 waren minstens 60 motorrijders ten val gekomen.

 

Pin It
Bekeken: 3889x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/