De 15-jarige Nick Vriend, de 17-jarige Shenann Calvenhoven en de eveneens 17-jarige Arzu Yildirim worden nog altijd vermist. 

Shenann uit Varsseveld wordt nu ruim een maand vermist, sinds 7 april. Op 8 april is zij voor het laatst gezien op het NS station te Alkmaar, waar vandaan zij verder gereisd zou zijn. Het donker getinte meisje is 1.66m lang, heeft zwart haar en bruine ogen. Toen ze verdween droeg Shenann een zwarte broek, bruin / olijfkleurige jas en een gouden ketting met hartjes hanger.

Nick Vriend kwam op 9 april niet terug naar zijn verblijfadres in Heerhugowaard. Mogelijk houdt hij zich op in de omgeving van Grootebroek - Hoorn. De 15-jarige is 1.65m lang, heeft zwart haar en bruine ogen.

Arzu wordt bij 'een Heerhugowaardse instelling' al sinds 16 januari vermist. Ze is 1,72m, heeft lang donkerbruin haar en bruine ogen. Op haar linker onderarm staat een tatoeage in de vorm van een hartje met vleugels. In september 2015 verdween ze al twee maanden.

Wie meer weet over de verdwijningen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0800-6070.

Pin It
Bekeken: 4075x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/