Op vrijdag 6 mei om 10.00 uur luidt de heer Azing Moltmaker, directeur van het Beatles Museum Alkmaar, de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Azing Moltmaker doet dit op uitnodiging van de Wethouder Cultuur Anjo van de Ven en in bijzijn van een aantal vrijwilligers van het museum.

Het Beatles Museum omvat de grootste privécollectie ter wereld over The Beatles. Azing Moltmaker startte 33 jaar geleden in Krommenie op een klein kamertje. In 1995 vestigde hij zich in Alkmaar aan de Laat en daarna op de huidige locatie aan de Noorderkade 130. Nu wordt opnieuw verhuisd en wel naar de Pettermerstraatweg 12A, vanwege grote renovatie.

In 2014 ontving de Azing Moltmaker uit handen van burgemeester Piet Bruinooge het ere-insigne in goud van de gemeente Alkmaar. Hij kreeg deze uit als waardering voor zijn langdurige inzet voor het Beatles Museum Alkmaar.

Wethouder Anjo van de Ven: “Het is toch bijzonder, dat je als stad Alkmaar dit Beatles Museum binnen je grenzen hebt. Als je in het museum bent waan je terug in de tijd van ‘The Fab Four’, je raakt niet uitgekeken. En net als een bezoek aan de Kaasmarkt mag een bezoek aan dit museum niet ontbreken als je in Alkmaar bent.”

Pin It
Bekeken: 3913x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/