Een innovatief product bedenken en een onderneming oprichten om het te verkopen. Dat deden studententeams van de Inholland-opleiding Technische Bedrijfskunde, voor hun afstudeerproject Jong Ondernemen. Net als voorgaande jaren kozen vertegenwoordigers van Ondernemend Alkmaar een winnaar. Dit keer waren dat de studenten van Tapeknipper.nl.

Voor een echte innovatie zochten studenten Matthijs Gerssen, Steyn Hospes, Wouter Dukers en Peter Ottervanger, allen uit Den Helder, in allerlei bedrijfstakken. Toen ze een fysiotherapeut zagen hannesen met medisch tape zagen ze een ‘gat in de markt’.

"Het is een handig apparaatje waar je heel eenvoudig medisch tape mee af kunt snijden," vertelt Wouter Duker van team Tapeknipper.nl. "Fysiotherapeuten en sportprofessionals deden dit voor kort met de hand, een tijdrovend en onhandig klusje. De tapeknipper is hier de perfecte oplossing voor!"

De studenten presenteerden hun uitvinding én de bijbehorende onderneming onlangs aan een jury, bestaande uit de drie Alkmaarse ondernemers Frans Kramer (Vezet), Gijs Schot (Schot Groep) en Dick Winkelhuis (Spruit Transmissies) en directievoorzitter mevrouw Ranitz en Damiënne Leijen van Inholland.

Deze jury beoordeelde zowel de producten, de organisatie erachter en de marketingstrategie met als centrale vraag waarin ondernemers het liefst zouden investeren.

Team Tapeknipper.nl kwam als winnaar uit de bus. "We gaan nu door naar een landelijke finale van Jong Ondernemen," vertelt Wouter enthousiast. "En als we die winnen mogen we zelfs naar Londen om daar mee te doen aan de internationale finale!"

Pin It
Bekeken: 4374x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/