Van het weekend is op last van burgemeester Bruinooge eethuis Ömer gesloten. Het bezorgrestaurant bij station Alkmaar Noord bleek een vergunning niet te hebben en bij aanvraag is deze op grond van de wet Bibob geweigerd. Dit meldt het NHD.

De wet Bibob, Bevordering Integriteitsbeoordelingen door het Openbaar Bestuur, wordt ingezet als het vermoeden bestaat dat een vergunning wordt misbruikt, of zal worden misbruikt, voor criminele activiteiten zoals het witwassen van geld. De burgemeester wilde niet toelichten wat de precieze reden is.

Eigenaar Sahin Yakut zal naar de bestuursrechter moeten om het besluit aan te vechten en een voorlopige voorziening te krijgen.

Op 1 juli 2010 was Ömer in het nieuws omdat in de nacht verwoest was door brand. Vanwege de 'mysterieuze' omstandigheden duurde het onderzoek van de verzekeraar een jaar. Daarna kon pas worden herbouwd. In de nacht van 3 mei 2014 was het opnieuw raak. Toen was de restauratie tot februari 2015 gesloten.

Pin It
Bekeken: 9640x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/