Alkmaarsche Boys, Alcmaria Vitrix, AFC'34, CSV Jong Holland, SV Koedijk en Kolping Boys werken al jaren samen. Iedere club vanuit een eigen identiteit, maar van daar uit samen op zoek naar kansen. Uniek is nu het initiatief om gezamenlijk adverteerders te werven.

Het wordt mogelijk om als adverteerder leden van deze clubs (totaal zo`n 6000) en de achterban in één keer te bereiken. Adverteren op zes websites dus, in plaats van sponsoring van bijvoorbeeld een reclamebord langs het veld. Die advertenties kunnen dan ook altijd actueel zijn.

De clubs zijn met het nieuwe intiatief minder afhankelijk van de gunfactor en er is meer profijt voor de adverteerder.

De eerste twee adverteerders zijn inmiddels bekend, Davelaar koeken en Wonderstore babywinkel zijn ingestapt. Samen met deze twee adverteerders is dinsdag 1 september om 19:30 de kick-off van deze unieke samenwerking bij Alkmaarsche Boys. Iedereen is daarbij van harte welkom.

Pin It
Bekeken: 4159x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/