Een flink onder invloed verkerende fietsster is in de nacht van woensdag op donderdag aangereden op de Steve Bikoweg (N9) in Alkmaar. De vrouw is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel moest ze mee naar het politiebureau.

De fietsster stak de N9 over om naar de Kogendijk te gaan en negeerde daarbij een rood verkeerslicht. De taxichauffeur die haar plotseling voor zich zag opdoemen remde uit alle macht en wist daarmee erger te voorkomen. Een aanrijding was echter niet meer te vermijden.

Naar het ziekenhuis hoefde ze dus niet, maar een rit naar het politiebureau bleek wel verplicht: ze werd ter plaatse aangehouden omdat de blaastest behoorlijk hoog uitviel en dus uitwees dat ze dronken bij een verkeersongeval betrokken was geraakt.
Pin It
Bekeken: 980x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/