Handhavers van gemeente Alkmaar hebben voorbereidingen getroffen voor een nieuwe opruimactie rond Station Alkmaar. Dinsdag zijn 202 fietsen met meerdere gebreken voorzien van het inmiddels bekende waarschuwingslabel. Woensdag 4 oktober zullen de rood gelabelde fietsen die er nog staan (of liggen) door Stadswerk072 worden meegenomen. Nieuw is dat handhavers in opleiding bij het Horizon College zullen meehelpen.

De gelabelde fietsen die op 4 oktober worden verwijderd, zijn daarna dertien weken lang op te halen bij Stadswerk072 aan de Herculesstraat. Ze zullen op iLost.co worden getoond. Na de ophaalperiode wordt het restant eigendom van gemeente Alkmaar. Fietsen die nog op te knappen zijn worden gedoneerd aan maatschappelijke organisaties, zodat ze een nieuw leven kunnen krijgen. De rest wordt als schroot verkocht om iets aan de opruimactie terug te verdienen. De ervaring leert dat er van iedere opruimronde slechts een paar fietsen worden opgehaald. (tekst gaat verder onder de foto)

Een aftandse fiets met het inmiddels bekende rode label (foto: Stadswerk072)


Wie zijn of haar fiets op iLost.co ziet staan kan via 14 072 een afspraak bij Stadswerk maken om deze op te halen. Op deze pagina staan overigens ook alle voorwerpen die door welwillende mensen zijn aangemeld als gevonden in Alkmaar, waaronder veel portemonnees, rugzakken, fietssleutels en verschillende soorten pasjes.
Pin It
Bekeken: 1208x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/