Op de Ringweg van Alkmaar zijn twee auto's op elkaar gebotst. Het ongeluk vond plaats op maandagavond, op de Nollenweg, tegen 21:45 uur. Er was veel schade en de toestand van de betrokken bestuurders maakte het noodzakelijk dat er twee ambulances naar de plek des onheils werden gestuurd. De kruising werd afgezet.

Getuigen ter plaatse spreken van een harde klap en dat blijkt ook uit de beelden. Van beide voertuigen is de voorkant ernstig beschadigd, wat een frontale aanrijding doet vermoeden. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. Mogelijk heeft één van de bestuurders het rode licht genegeerd.

De toegesnelde ambulances hebben ter plaatse de nodige zorg geleverd. Zeker één betrokkene werd meegebracht naar het ziekenhuis. De schade aan de auto's was zodanig dat beide voertuigen door een berger zijn afgevoerd.
Pin It
Bekeken: 2513x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/