Stammis Horeca Verhuur in Heerhugowaard is verkocht aan de Alkmaarse Henry's Groep.  Eigenaar Arjan Groen is naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging en vond in Walter van Westbroek en Peter Visser goede opvolgers. Voor de horecaondernemers voelt de aankoop als een logische stap naar de toekomst. De overdracht van Stammis vindt plaats op 1 januari.

De naam Stammis herinnert aan de Heerhugowaardse familie, die ooit een totaal verhuurbedrijf voor technische gereedschappen en horecamaterialen oprichtte. Die combinatie werkte niet zo goed. Inmiddels 29 jaar geleden nam Arjan Groen de horecaverhuur over. Zeven jaar geleden verhuisde hij van de Snelliusstraat naar bedrijventerrein De Vaandel.

"Toen Stammis in 2016 een nieuw energieneutraal pand liet bouwen aan de Vaandel, was eigenlijk de cirkel rond” laat Arjan Groen weten. “Alles viel samen, onze professionele aanpak, het duurzaam en eigentijds ondernemen en een hoog kwaliteitsniveau van onze verhuurmaterialen. Ik laat Stammis horeca verhuur met een gerust hart over aan deze mannen, het is toch mijn kindje en ik ben er zeker van dat zij Stammis voortzetten volgens mijn gedachtegoed."

Arjan is naar eigen zeggen nu toe aan een nieuwe uitdaging. Deze wens viel perfect samen met de uitbreidingsplannen van de Henry’s Groep. Die naam stamt af van Grand-Café Henry's aan het Waagplein. Het gastvrijheidsbedrijf heeft 14 vestigingen in Noord-Holland, waaronder Eetcafé Pluim en Grand Café Klunder. Van Westbroek: “De toevoeging van Stammis is voor ons een hele logische keuze. Het past perfect in onze organisatie, al onze bedrijven maken regelmatig gebruik van verhuurbedrijven, het was de missing link in de uitvoering.”

Per 1 januari 2024 worden de aandelen overgedragen en stappen de heren Visser en Van Westbroek in het nieuwe avontuur. Visser: "Na 30 jaar horeca voelt dit zowel als een nieuwe uitdaging als een volledig logische stap in de toekomst. Voor ons is de cirkel ook rond."
Pin It
Bekeken: 2640x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/