Team Zwerfvuilbestrijders van Maatwerk Alkmaar heeft zóveel afval ingezameld, dat ze met het statiegeld op de gevonden flesjes en blikjes een uitje konden betalen. Woensdag maakten ze een gezellige vaartocht met picknick. "Het prachtige weer maakte de leuke dag compleet", laat de GGZ weten.

Maatwerk Alkmaar is een GGZ-organisatie die mensen op weg helpt (terug) naar een gestructureerd leven met een baan. Deelnemers doen mee aan activiteiten en projecten om te leren omgaan met werkstructuur en verantwoordelijkheden. Iedereen op zijn eigen tempo, niveau en met eigen leerdoelen.

"Iedere dag gaan de deelnemers van Maatwerk op pad om zwerfafval op te pikken in Alkmaar. Dit doen ze in samenspraak met Stadswerk072 en Reakt Alkmaar. Een mooie activiteit voor onze deelnemers en een schone omgeving als resultaat", aldus de GGZ. En de hoeveelheid statiegeld loopt langzaam maar zeker op als je elke dag op pad gaat.

De 'zappers' van Maatwerk maakten woensdag een vaartocht met vier fluisterbootjes en aan boord hadden ze goed gevulde picknickmanden. Ter afsluiting genoten ze van een drankje op een zonnig terras.

Bij Stadswerk072 zijn ze trots op de mensen van Maatwerk Alkmaar en vinden ze het uitje dik verdiend. "Dankzij jullie inzet kunnen we samen blijven werken aan een groene, schone, en veilige stad. Ga zo door met jullie fantastische werk!" (foto: GGZ Noord-Holland Noord)
Pin It
Bekeken: 1225x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/