De Alkmaarse Louise Vlaar heeft een internationale kappersaward gewonnen. De juryleden vonden een door haar gecreëerd mannenkapsel het allerbeste. De verkiezing van de Best Men Shot Award werden in het Amerikaanse Austin gehouden, waardoor de Alkmaarse er tot haar verdriet niet bij kon zijn. Maar de vreugde is er niet minder om, vertelt ze aan mediapartner NH.

"De uitreiking kwam erg kort dag en vond helemaal in Amerika plaats. Dus ik kon er helaas niet heen. Vanwege het tijdsverschil was het midden in de nacht van zondag op maandag. Ik probeerde wakker te blijven, maar dat lukte niet", vertelt Vlaar. Uiteindelijk hoorde ze van haar vriend dat ze de award in de wacht had gesleept: "Hij maakte me wakker en zei dat ik gewonnen had. Hij schreeuwde bijna. Het was zo ontzettend gaaf om te horen. Het geeft echt een erg goed gevoel om te winnen", beschrijft ze haar emoties.

Dat Vlaar niet zomaar een kapper is, was al duidelijk. In het verleden heeft ze al eerder een award gewonnen. Wat haar goed maakt, is dat ze bij haar klanten kijkt naar wat ze willen uitstralen. "Op basis daarvan kun je vanuit je vakmanschap advies geven. Ik denk dat wanneer je op dat moment een goed kapsel maakt dat past bij de juiste persoon, je het perfecte kapsel hebt." Ondanks de goedgevulde prijzenkast blijft Vlaar, die in een Alkmaarse salon werkt, nuchter: "Op mijn werk krijg ik veel berichten van collega's en klanten. Maar zonder mijn collega's had ik het niet gekund. Ze zijn mijn steun en toeverlaat en ik kan altijd met ze sparren. Ze tillen me echt naar een hoger niveau."

Voor de toekomst heeft de kapper nog genoeg dromen: "Ik geef nu les en dat wil ik blijven doen. Het liefst ook internationaal. Daarnaast zou ik heel graag de hairdresser of the year-award willen winnen."
Pin It
Bekeken: 2562x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/