Een 22-jarige Akmaarder en een 26-jarige man uit Spanbroek zijn aangehouden op verdenking van illegale hennepteelt. De politie van Friesland kwam hen op het spoor na tips over verdachte situaties bij een bedrijfspand in Oudehaske. Tijdens een politie-inval werden daar kweekmaterialen en hennepresten gevonden.

De politie heeft de kweekapparatuur en de hennepresten in beslag genomen. De twee verdachten worden verhoord over hun betrokkenheid. De politie sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen volgen. Wie meer denkt te weten wordt verzocht contact met de politie op te nemen via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

"Ook in dit onderzoek blijkt hoe belangrijk het kan zijn om signalen van ondermijnende activiteiten te herkennen", voegt de politie toe. "Door het ontmantelen van een hennepkwekerij komt er niet alleen een einde aan de criminele activiteiten, maar ook aan een gevaarlijke situatie. Er wordt vaak gebruik gemaakt van illegale afgetapte stroom en installaties zijn in veel gevallen slecht aangelegd. Daarnaast kan er schade ontstaan door lekkages, stank en schimmelvorming. Ook gaat het vervaardigen van softdrugs vaak gepaard met andere criminele activiteiten en wordt geweld veelal niet geschuwd."
Pin It
Bekeken: 1153x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/