De politie van Alkmaar heeft vrijdagavond een vandaal op heterdaad betrapt op het Scharlo. De verdachte vernielde tussen 19:00 en 19:30 uur twee fietsen die in stallingen stonden. De schade lijkt beperkt gebleven, maar de politie wil de zaak goed afhandelen en roept de eigenaren van de fietsen op om zich te melden.

Het gaat om een Gazelle herenfiets en een Hollandia opoefiets. De Gazelle is grijs-zwart, met oranje en zwarte snelbinders en zit met een kettingslot vast aan een fietsenrek. De standaard is halverwege afgebroken en het zadeltasje is mogelijk stuk. De zwarte Hollandia heeft wel een verdraaid zadel en stuur, maar lijkt verder in orde.

De politie vraagt de eigenaren om contact op te nemen via 0900-8844. Het zaaknummer is 2023172286. (foto's: Politie Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 1419x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/