Dineren met uitzicht is leuk, dineren met uitzicht dat steeds verΓ‘ndert nog leuker. Met die gedachte rijdt de 'Dinner Train' door Nederland. Het concept blijkt al uit de naam: een goed diner in een rijdende trein. In het weekeinde van 11-13 augustus is Alkmaar het begin- en eindpunt van de culinaire treinritten. "Een bijzondere ervaring op het Nederlandse spoor."

Liefhebbers van reizen per trein hebben in Alkmaar genoeg om zich zorgen over te maken, nu de NS voornemens is de frequentie volgend jaar verder te verlagen. Maar in het zomers weekend van vrijdag 11 augustus tot en met zondag 13 augustus is er dus toch wat te vieren. Afgaande op de langetermijnvoorspellingen werkt zelfs het weer mee. Maar zelfs als het regent is een etentje langs het raam van de karakteristieke 'Dinner Train' een onvergetelijke ervaring.

Wie mee wil rijden met dit restaurant-per-spoor kan een reservering plaatsen via de website van de Dinner Train. Er kan worden gekozen uit een vegetarisch menu, een menu met vlees en een menu met vis. Het is ook mogelijk om in de eersteklasrijtuigen plaats te nemen voor een rijdend diner 'op stand'. Bierliefhebbers kunnen ook kiezen voor een bier-en-spijsarrangement met bijzondere speciaalbieren die passen bij de geserveerde gerechten.
Pin It
Bekeken: 1499x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/