De veelbesproken scheve schutting langs de Koedijkerstraat zal 'op korte termijn' verdwijnen. Dat is de verwachting van de gemeente Alkmaar. Volgens de gemeente is de eigenaar van het stuk grond van plan om een nieuwe schutting te plaatsen en daarmee zou het probleem moeten zijn opgelost.

Maandag berichtte Alkmaar Centraal dat de schutting omwonenden een doorn in het oog is. De situatie zou zelfs gevaarlijk zijn, wie op de stoep naast de scheve schutting loopt zou bij het bezwijken ervan worden bedolven onder stenen. Toch verandert er al lange tijd niets aan dit stukje Overstad, tot ergernis van wandelaars en buurtbewoners.

In reactie op vragen van Alkmaar Centraal legt de gemeente uit dat het initiatief bij de eigenaar van de schutting ligt. "We zijn in gesprek met de eigenaar van de schutting", schrijft de gemeente. "De eigenaar heeft aangegeven dat hij op korte termijn de schutting gaat verwijderen en vervangen voor een alternatieve oplossing." Op de vraag of de gemeente Alkmaar ook zelf handhavend optreedt herhaalt de gemeente dat er met de eigenaar van het perceel wordt gesproken.

Behalve de schutting is ook de geluidsmuur langs de Kwakelkade beschadigd. Volgens de gemeente is dat echter een ander verhaal: "Dit is stormschade. De boom van de eigenaar van het perceel is door de schutting van de gemeente gewaaid", legt de gemeente uit. Ook hier ligt de bal bij de eigenaar van de grond: "Het is met de eigenaar van het perceel en de huurder besproken dat zij deze situatie moeten oplossen."
Pin It
Bekeken: 1604x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/