De cello is een instrument dat veel mensen fascineert. Het klassieke snaarinstrument heeft een intrigerend geluid, waarin sommigen de menselijke stem herkennen, maar dan wel op een uitgesproken melancholische manier. Dat is één van de vele manieren om over de cellotoon te spreken. Cellist en internationaal muziekdocent Leonid Gorokhov geeft er donderdag 3 augustus een masterclass over in de Remonstrantse Kerk in Alkmaar, onder de titel 'Inzicht in de cellotoon'.

Gorokhov weet waarover hij spreekt. In het dagelijks leven doceert hij cello aan de gerenommeerde Hochschule für Musik, Theater und Medien in Hannover, Duitsland. Daar heeft hij contact met grote cellotalenten die aan het begin van hun internationale carrière staan. Maar Gorokhov gaat in zijn lessen en masterclass verder dan de cello. Hij weet de mysterieuze toon van het instrument te koppelen aan mentale lessen die voor een breed publiek prikkelend zijn.

De masterclass van Gorokhov begint om 14:00, op donderdag 3 augustus. De Remonstrantse Kerk is een passend decor, historisch en intiem. Kaarten voor de masterclass kosten 12,50 euro en kunnen worden besteld via de website van organisator IHMS.
Pin It
Bekeken: 1014x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/