De Sportregisseurs van Alkmaar Sport organiseren deze zomervakantie weer een scala aan leuke en sportieve activiteiten, waar jeugd veelal gratis aan mee kanΒ doen. Naast de altijd populaire dreumesinstuif, kunnen kinderen zich onder andere verheugen op Levend Ganzenbord en een heus Water- en Luchtkussenspektakel.

Deze zomer is er van alles te doen voor kinderen in Alkmaar, vooral als ze nog onder 13 jaar zijn. Een greep uit het aanbod: een sport-en-spelinstuif (4 t/m 12 jaar) op maandag 24 juli, een Zweeds Loopspel (8 t/m 12 jaar) op donderdag 27 juli en woensdag 16 augustus,Β  een Voetbaltoernooitje (6 t/m 14 jaar) en Levend Stratego (6 t/m 12 jaar) op maandag 21 augustus en een Water- en Luchtkussenspektakel (6 t/m 12 jaar) op dinsdag 22 augustus.

Ook andere Alkmaarse sportaanbieders organiseren activiteiten voor jeugd. Het aanbod op alkmaaractief.nl wordt regelmatig bijgewerkt, dus hou de site in de gaten. Aanmelden voor activiteiten kan ook via deze site.
Pin It
Bekeken: 1068x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/