Kamers in alle kleuren van de regenboog, schommels en ballenbakken. In winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard werd donderdagochtend de ‘Be Your Selfie Tour’ groots geopend. De naam zegt het eigenlijk al: een tour waar je het perfecte plaatje van jezelf kunt schieten. En daarvoor heb je  twaalf versierde kamers tot je beschikking. Om precies 11 uur knipte influencer Mikki van Wijk, wellicht bekend van The Voice, het lintje door. De tour is nu écht geopend. Mikki post zelf veel foto's op Instagram en is daarom het gezicht van de tour. “Het voelt echt als een eer dat ik hiervoor ben gevraagd”, zegt ze.

Het winkelcentrum wil met deze tour de mensen een unieke beleving bieden. “Je mag hier écht jezelf zijn, doe maar zo gek als je wil’ zegt Janneke Doorenbosch van winkelcentrumeigenaar Wereldhave. Zij denkt dat dit een goede trekker wordt voor het winkelcentrum. “De doelgroep is gewoon heel divers, ouders met kinderen, opa’s en oma’s, tiktoktieners maar ook gewoon volwassenen.’’

Een kwartier na de opening stroomde de kamers al vol met basisschoolleerlingen van scholen uit Heerhugowaard. Eerst gaan ze even alles rustig ontdekken. “Als de meester zegt dat we onze telefoon mogen pakken, dan gaan we foto’s maken en dan gaan we helemaal los!”, zegt een leerling. Na de selfies krijgen ze een workshop over online veiligheid op social media. Uiteraard horen daar tips & tricks bij over hoe je je profiel moet afschermen en hoe je om moet gaan met online pesten.

Volgens Wereldhave is de workshop belangrijk voor de leerlingen. “We doen dit voor groep vijf tot en met acht, zij zitten namelijk in een leeftijd waarin ze social media beginnen te ontdekken en zijn toch wat kwetsbaarder. Daarom willen wij ze alvast op de hoogte stellen.”

Het concept is niet helemaal nieuw. Meerdere winkelcentra in Nederland hebben al zo’n tour op bezoek gehad. Wie ook wel eens de perfecte selfie wil maken kan tot en met 30 juni terecht bij de ‘Be Your Selfie Tour’ in winkelcentrum Middenwaard. Toegang kost vier euro.
Pin It
Bekeken: 2066x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/