Een fiets in een sloot van het Alkmaarse park Rekerhout heeft woensdag voor nogal wat ophef gezorgd. Iemand die de elektrische fiets in het water zag liggen dacht dat er iemand onder klem zat en belde 112. De politie, brandweer en ambulance spoedden zich naar de vindplaats. De brandweer vond uiteindelijk niet meer dan een fiets met een doorgeslepen slot.

Bij toeval kwam iemand langs fietsen die meer kon vertellen. Hij had de vorige avond gezien dat twee jongens de fiets op die plaats in het water hadden gedumpt. De politie is verontwaardigd over hun actie: "Top, jongens! Een gejatte fiets dumpen...maar denk na over deze gevolgen. Misschien dat ambu, brandweer of politie nu net wat later zijn bij die reanimatie van jouw gezinslid, vanwege deze zinloze melding." (foto: Wijkagenten Alkmaar-Noord)
Pin It
Bekeken: 2479x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/