De politie heeft in het onderzoek naar de ramkraak in de binnenstad van Alkmaar nog geen aanhoudingen verricht. Een politiewoordvoerder vertelt aan Alkmaar Centraal dat ze veel camerabeelden hebben binnengekregen, maar dat de daders op alle beelden een bivakmuts droegen.

"Dat is balen, maar we hebben goede hoop dat deze zaak wordt opgelost." Het is in de nacht van 5 op 6 december wanneer kledingwinkel Köster aan de Ritsevoort doelwit wordt van een ramkraak. Rond 03:00 uur rijden onbekenden een auto door het rolluik van de winkel en slaan hun slag. "Mogelijk is er tienduizenden euro's aan kleding gestolen", schatte eigenaar Ton Köster kort na de ramkraak. "Het gaat om allemaal dure jassen."

Twee weken voor de ramkraak was Köster al doelwit van een andere inbraak. Ook deze daders zijn niet gevonden. "We sluiten niet uit dat de twee zaken met elkaar te maken hebben", vertelt de woordvoerder. "Dit zijn we ook aan het onderzoeken."
Pin It
Bekeken: 2175x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/