Vrijdagmorgen rond 05:30 uur is brand uitgebroken in de meterkast van een appartement aan de Wendelaarstraat in Alkmaar. Naar verluidt wilde de bewoonster een waterkoker aanzetten, maar ging die meteen weer uit. Toen haar man naar de meterkast in ging om de schakelaar weer om zetten sloegen de vlammen eruit.

Ondanks het snelle ingrijpen van de brandweer heeft het appartement veel rook- en waterschade opgelopen. Er zijn meerdere appartementen ontruimd waarbij een aantal mensen vanwege de rookontwikkeling met een hoogwerker van hun balkon  zijn gehaald. Een aantal van hen is ter plaatse nagekeken door de ambulancepersoneel. Niemand hoefde naar het ziekenhuis.

Door bluswater was het rondom het gebouw zeer glad. De gemeente heeft gladheidbestrijding ingezet. Bewoners zijn in een nabijgelegen woning opgevangen.
Pin It
Bekeken: 3762x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/