Kees van Dijke, radioloog bij de Noordwest Ziekenhuisgroep, is genomineerd voor de Opleidingsprijs 2022 in de medische wereld. De Noordwest Academie is erg trots op zijn nominatie. Tijdens het De Jonge Specialist congres op 1 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt de winnaar bekend gemaakt.

Het is de dertiende keer dat de titel 'beste opleider' wordt toegekend, maar nog nooit won iemand van de Noordwest Ziekenhuisgroep. Dankzij de aios (artsen in opleiding tot specialist) van de Noordwest Academie die hem voordroegen, kan Van Dijke dus de eerste zijn. De andere genomineerden zijn chirurg Bas Verhoeven en cardioloog Arie van Dijk, allebei van het Radboud UMC. De prijs ging al vier keer naar specialisten bij het Radboud.

Eerdere winnaars beschrijven het als een enorme eer om deze prijs te krijgen. De titelhouder, revalidatiearts Ilse van Nes van de Sint Maartenskliniek: "Dat mijn aios mij hebben genomineerd, was voor mij eigenlijk al de hoofdprijs." (foto: NWZ)
Pin It
Bekeken: 2482x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/