De Alkmaarse vestiging het failliete Office Center en alle andere vestigingen sluiten definitief de deuren. Het is curator Rinke Dulack uit Utrecht niet gelukt om een doorstart van de keten in kantoorbenodigdheden te regelen. Office Center was op 1 maart failliet verklaard. Daarna bleven de winkels nog open in afwachting van een mogelijke overnamekandidaat. Die is niet gevonden.

Het PostNL-businesspoint dat in het Alkmaarse Office Center is ondergebracht, is door het bankroet slechts beperkt toegankelijk op werkdagen van 9:00 tot 11:00 uur 's ochtends en 's middags van 16:00 tot 18:00 uur. In totaal komen door het faillissement 348 personeelsleden op straat te staan. Hun ontslag is al eerder door de curator aangevraagd, bij uitkeringsinstantie UWV loopt een WW-aanvraag. Het gaat in Alkmaar om enkele personeelsleden.

Het moederbedrijf van Office Center verkocht in juni 2021 alle aandelen aan investeringsmaatschappij Standard Investment. Die exploiteert binnen Europa ook andere verkoopkanalen voor kantoormaterialen. De investeerder heeft nog geen jaar later besloten de miljoenenverliezen van de Office Center-formule door de teruglopende omzetten in de afgelopen twee coronajaren niet meer aan te vullen. Daarmee werd een faillissement van de Office Center-vestigingen onafwendbaar.

Het bedrijf met hoofdkantoor in Almere was ook bekend als hoofdsponsor van eredivisievoetbalclub FC Groningen. Die club heeft een strop van net geen miljoen euro door het faillissement.
Pin It
Bekeken: 9004x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/