In Dordrecht speelden de DAW-dames niet hun beste wedstrijd. In de eerste minuut waren ze nog niet geacclimatiseerd en stonden, voor ze het wisten, met 2-0 achter tegen Dordrecht 2. Hierna herpakte DAW zich goed en begonnen ze het laatste kwart met een 4-5 voorsprong. Het laatste kwart was voor DAW echter eentje van de gemiste kansen, terwijl de thuisploeg niets miste en voorbij kwam tot 6-5.

De DAW-dames hadden graag aansluiting met de middenmoot van de 2e Bondsklasse A gevonden, maar verliezen nu juist wat terrein. Saskia Kansen was topscorer met drie goals, Romee Heister scoorde de andere twee.

Bekeken: 2845x