Zaterdagavond speelden de heren van DAW een thuiswedstrijd tegen de Houtrib uit Lelystad. De tegenstander had nogal wat personele problemen, maar het duurde even voordat DAW hier raad mee wist. Uiteindelijk werd ruim gewonnen met 21-7.

De mannen uit Lelystad boden in het eerste kwart nog fel tegenstand. Een 2-0 voorsprong werd na twee minuten weer ongedaan gemaakt en de tussenstand werd 3-3. In het tweede kwart kwam DAW echter los. Dankzij onder andere scores van Jeroen Dahchi en invaller Maurits de Bruijn werd het 7-3.

In de derde periode werd duidelijk dat de Houtrib echt niet meer kon volgen. Door middel van goed uitgespeelde counters liep DAW uit naar 15-5. In het laatste kwart kreeg de Houtrib het nog zwaarder, de eindstand werd 21-7. Jeroen Dahchi en Daan Happe deden de Houtrib het meeste pijn met respectievelijk acht en zeven doelpunten.

Bekeken: 3000x